submit


Hey guys. Victor hier. Ben ik een bezoek aan Seoul, Zuid-Korea nu, dus deze keer heb ik besloten om een kort maar interessant interview van mijn koreaanse vriend Goon Mi Jong die een meisje is (zoals je kunt raden van de video) en vraag haar over het onderwerp dat de belangen van velen van jullie. Hoe kan een vreemde vent praten met een hete koreaanse meisje op de straat? Wat is de eerste zin te zeggen? Bekijk de video voor het antwoord wel weet. Victor: Mijn vraag is aan u,»Hoe kan een man, bijvoorbeeld, een buitenlandse man maakt een koreaans meisje hem leuk vinden als dit meisje niet weet dat deze man.»Begrijpt u mijn vraag? Goon Mi Jong: Laten we je het koreaans spreekt. Het is OK, je bent het leren van het koreaans nu. Bij het wandelen in de straat, een vreemde man ziet een meisje dat hij leuk vindt en begint een gesprek met haar voor de eerste keer in een serieuze manier, want als je normaal praten meisjes kunnen minder bang voor het beginnen van een gesprek. Op deze manier kan gemakkelijker om vrienden te worden met het meisje. Eigenlijk, als Victor benaderingen een meisje, hij maakt haar een ongemakkelijk gevoel door te zeggen, bijvoorbeeld»Hey meisje, je ziet er zo mooi. Waar woon je.»Je moet het niet doen als dit. Nooit. Je doet het gewoon in een oprechte manier door om haar te laten weten dat u wilt om vrienden te worden met haar. Door dit te doen kunt u goede vrienden geworden met haar. Victor: De volgende vraag. Wanneer ik persoonlijk zie een meisje in de straat in Korea en ik hou van haar uiterlijk, de eerste zin ik tegen haar zeggen:»Bent u een student aan de universiteit.»Dit is de eerste zin. Wat vind jij van deze uitspraak? Goon Mi Jong: In mijn mening, want Victor is het bestuderen van de koreaanse nu, deze simpele vraag»Bent u een student. Ik ben een student en ik studeer koreaanse nu»is een zeer goede zelf-introductie bij het zien van een persoon voor de eerste keer. Maar eigenlijk, Victor de aanpak voelt een beetje ongemakkelijk. Victor: Deze aanpak is OK als je een meisje of ze een student of niet. Ik denk dat er zo veel meisjes die kijk als studenten van de universiteit, maar ze zijn op de middelbare school. Dit is een goede vraag over de leeftijd. Victor: OK, volgende vraag. Hoe kunt u kijken op de man als je hem? Kan je gewoon kijken naar de camera als deze? Als je van een man, hoe kun je kijken naar hem

About